REFAN – 25 години българо-френска колаборация

четвъртък, 21 юли 2016 г.

REFAN – 25 години българо-френска колаборация
REFAN – 25 години българо-френска колаборация
REFAN – 25 години българо-френска колаборация

REFAN стана част от официалните приеми, организирани от Френското посолство и дадени от посланика на Франция у нас г-н Ксавие Лапер дьо Кабан и неговата съпруга г-жа Мария Лапер дьо Кабан на приятелите на франкофонската идея. Те се проведоха в трите най-големи български града два месеца преди края на мандата на френския дипломат и в навечерието на Френския национален празник. В стилна и изискана атмосфера в духа на френските традиции приемите се състояха във Варна, Пловдив и приключиха във Френското посолство в София, където домакините г-н и г-жа дьо Кабан посрещнаха над 700 гости – дипломати и представители на бизнеса в България. Сред тях бяха Соломон Паси, Петър Стоянов, посланика на САЩ Ерик Рубин и неговата съпруга, български политици, интелектуалци, франкофони.
Не за първи път REFAN гостува във Френското посолство. През 2015 г. на тържествена церемония в него под домакинството на г-н Ксавие Лапер дьо Кабан френската фирма MANE, световен лидер в производството на аромати за фина парфюмерия и козметика, награди „Рефан България“ за 20-годишно  ползотворно сътрудничество в областта на иновациите и налагане на нови стандарти в парфюмерията и козметиката. Саманта Ман - част от петото поколение наследници на елитната световна парфюмерийна фирма, връчи почетен плакет на Ангел Попов - управител на REFAN. Със своите бутици по цял свят, с гъвкави форми на бизнес и модерна система за франчайз, с богата гама от парфюмерийни и козметични продукти, „Рефан България“ е сред най-популярните във Франция и по света български производители.
На приемите по случай отпътуването от България на френския посланик г-н Ксавие Лапер дьо Кабан REFAN поднесе на френския дипломат и съпругата му специални подаръци с най-реномираните серии от своите козметични продукти, сред които и най-новото попълнение в портфолиото си – кремове за лице с хиалуронова киселина и колаген.
REFAN вече 25 години е лице на българо-френското сътрудничество в областта на парфюмерията и козметиката и е великолепен пример за бизнес отношенията между двете страни.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ