Продължава партньорството между „Рефан България OOД“ и „ФК Берое“

понеделник, 28 август 2017 г.

Продължава партньорството между „Рефан България OOД“ и „ФК Берое“
Продължава партньорството между „Рефан България OOД“ и „ФК Берое“
Продължава партньорството между „Рефан България OOД“ и „ФК Берое“
И тази година ПФК „Берое“ продължава сътрудничеството си със своя рекламодател и партньор – българският производител на парфюмерия и козметика „Рефан България“ ООД. Логото на водещата в България марка ще продължи да бъде върху ключови места на стадиона и базата, на екипите на представителния отбор, както и на всички отбори в ДЮШ на „Берое“, където е и основния фокус на новия ни партньор. Днес играчите от представителния тим бяха зарадвани с подаръци от „Рефан България“ ООД.

„Рефан България“ ООД е една от най-социално отговорните компании у нас. През периода 2002 – 2016 г. фирма „Рефан“ е подкрепила над 500 спортни, социални, културни и здравни инициативи.

Днес REFAN е водеща световна марка – символ на високо качество, престиж и професионализъм. Сътворяването на продуктите с марката REFAN е комбинация от силна страст към бренда, внедряване на най-новите тенденции в областта на козметичните иновации, съчетани с придобития дългогодишен опит и ноу-хау, отчитайки световните тенденции на пазара, изискванията и потребностите на клиентите. Tази година компанията спечели приза "Любима марка на българския потребител за 2017 г.", както и първите места в категориите "Козметика" и Българска марка",

Така в продължение на близо 26 години компанията произвежда висококачествена парфюмерия и козметика, предлагайки икономически ефективен, екологически съобразен и интелигентен начин за продажба с максимално качество на конкурентни цени.

Ръководството на ПФК „Берое“ благодари на своя партньор и изрази задоволството си от сключения нов договор, с който REFAN остава един от най-големите рекламодатели в нашия клуб.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ