Принцеса Александра с дар от „Рефан“ на Международния базар на CFAB в Лондон

сряда, 20 май 2015 г.

Принцеса Александра с дар от „Рефан“
Принцеса Александра с дар от „Рефан“
Принцеса Александра с дар от „Рефан“
Принцеса Александра с дар от „Рефан“

Принцеса Александра с дар от „Рефан“ на Международния базар на CFAB в Лондон

Принцеса Александра, член на британското кралско семейство, високо оцени приноса на България към Международния благотворителен базар на организацията International Social Service Network UK. На 12 и 13 май в кметството на община "Кензингтън", Лондон се състоя 56-то издание на благородната кауза под патронажа на принцесата, която получи като подарък комплект от изисканата козметика на Рефан. Благодарение на дарените от фирма "Рефан България" висококачествени козметични продукти с аромат на роза, щандът привлече вниманието на голям брой посланици, акредитирани в Обединеното кралство и на техните съпруги.
Сериите с органична розова вода с марка „Рефан“ добиха популярност с уникалния си аромат и състав сред множеството посетители на ежегодното благотворително събитие, сред които бе и Майгрег Кондън-Симъндс, кмет на район "Кензингтън и Челси" - сред най-престижните квартали в града. Кметицата остана очарована от продуктите на „Рефан“, които бяха представени пред нея.

Средствата, събрани от благотворителния базар, бяха дарени на организацията CFAB, чиято дейност е приоритетно насочена към подпомагането на деца и техните семейства и насърчаване защитата на човешките права (Protecting Children and uniting FAMILIES ACROSS BORDERS).
 Последни новини

Събуди кожата си с новата козметична серия Youthful Perfection 19 април 2018 г.

Иновативна активна съставка действа на кожата, както чаша си...

Днес отбелязваме Световния ден за информираност за аутизма 2 април 2018 г.

„Рефан България” неотлъчно подкрепя всяка стъпка на Сдружени...

РЕФАН България прекратява взаимоотношенията си с Локомотив Пловдив след нападките на родители 30 март 2018 г.

Изявление на РЕФАН България във връзка с публикуваната в ред...