Правилното почистване на кожата – първа стъпка за нейното здраве и красота

петък, 6 декември 2019 г.

Правилното почистване на кожата – първа стъпка за нейното здраве и красота

Базовата грижа за здравата и красива кожа започва с редовното и правилно почистване – сутрин и вечер. Независимо от възрастта и пола - то е най-важната процедура в грижата за кожата, тъй като помага да се отстранят остарелите клетки на повърхността й, праха и мръсотията, бактериите, а също открива запушените пори. Почистването подобрява кръвообращението и подготвя кожата за подхранването с полезните вещества в кремовете за лице.
Напоследък особено популярни за почистване на лицето са измиващите гелове. Те нежно отстраняват замърсяванията, без да изсушават кожата. Измиващите гелове на REFAN имат ексфолиращ ефект, заради включената в състава им полимлечна киселина, която ексфолира и почиства порите в дълбочина, като премахва излишния себум.
Подходящ за чувствителната и склонна към омазняване младежка кожа е измиващият гел от серията Youthful Perfection. Специално създаден за възраст 16+, той е обогатен с EARLY BOOST PA – естествен източник на таурин, който енергизира,  събужда кожата и възвръща нейния естествен блясък.
От REFAN са помислили и за мъжете – специално за тях е измиващият гел Men Perfection-  включената в него активна съставка LANACITYN TM PF подобрява блясъка и тонуса на кожата, предпазва от замърсената околната среда и цигарения дим.
Свежо настроение и заряд заради нежните си плодови аромати внасят измиващите гелове Antistress, Gardenia and Rose и Yogurt and Elderberry. Сега те носят и приятна изненада: предлагат се в комплект и с крем за лице, като при закупуването на двата продукта заплащате само единия – наближават празници и е време да помислим за подаръците.
Който и от измиващите гелове на REFAN да предпочетете, ще осигурите адекватно почистване на кожата си, важното е никога да не пропускате тази стъпка в ежедневната грижа за нея.
 



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...