Подкрепата на млади таланти – фирмена мисия на „Рефан България“

петък, 18 ноември 2016 г.

Подкрепата на млади таланти – фирмена мисия на „Рефан България“

Част от фирмената политика на българския козметичен бранд „Рефан България“ е да инвестира в младите хора, за да могат те да развиват своите умения, таланти и потенциал в различни области. И макар че това не е инвестиция с парична възвръщаемост, от фирмата са убедени, че печалбата от нея е огромна и че най-безценно е това, което не се измерва с пари.
През годините REFAN убедително  доказа, че е социално ангажирана компания и да се даде възможност на деца и младежи за изява на своите заложби и качества е мисия, за която се работи активно и целенасочено.
REFAN с готовност се включи в многобройни и разнообразни инициативи от областта на  спорта, културата и изкуството и поредно доказателство за това е подкрепата на няколко събития от есенния календар, проведени в столицата.
Изданието на открития международен танцов фестивал „SOFIA OPEN DANCE FESTIVAL” се проведе за втори път и даде възможност на 100 танцови двойки от 13 държави да премерят сили в латиноамериканските и стандартните танци. В IV-тия Международен и държавен турнир по художествена гимнастика "Дънди Бейби Къп", подкрепен отново от REFAN, се включиха 215 деца до девет години и той се превърна в истински красив празник за най-малките гимнастички, техните треньорки и родители. Международният фестивал „Кръстопът на музите“, който има за цел откриване и развиване на талантливи деца от цялата страна, се състоя за дванадесети път  в направления музика, танци и лирика. Негов организатор е Арт компания „Нови звезди“, която осъществи и проведения през лятото световен фестивал за красота, таланти и мода "Prince & Princess of the World" 2016 . И двата фестивала бяха подкрепени от REFAN.
Макар и от различни сфери, тези събития са обединени от огромното желание на организаторите им  да дадат шанс на децата - гимнастички, танцьори, певци и таланти - да се изявят и да стават все по-добри в своята сфера. За да стане това факт обаче са необходими социално отговорни фирми като REFAN, които да протегнат ръка за подкрепа и да докажат, че в днешното материализирано общество благотворителността е активна позиция, а не древна благородническа титла.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ