Подари блясък и самочувствие на абитуриент с Youthful Perfection на REFAN

сряда, 8 май 2019 г.

Подари блясък и самочувствие на абитуриент с Youthful Perfection на REFAN

С наближаването на абитуриентските балове навлизащите в живота младежи и техните родители са на финалната права на трескавата подготовка, а приятелите и роднините им са изправени пред въпроса кой е най-подходящия подарък, с който да ги зарадват. Ако и вие сте сред тях, козметичната серия Youthful Perfection на REFAN е избор, с който ще попаднете в десетката и ще направите деня на бала още по-специален.

Серията е разработена от иноваторите на REFAN специално за младежка кожа. Благодарение на съдържащата се в нея активна съставка Early Boost PA продуктите от Youthful Perfection събуждат и енергизират кожата за отрицателно време, също както чаша силно кафе събужда организма. Това се дължи на факта, че уникалната формула на Early Boost PA  е естествен източник на таурин, който намалява признаците на умора, тонизира кожата и я прави свежа до блясък. Той действа като антиоксидант, подобрява клетъчните свойства и метаболизъм и по този начин се бори с появата на бръчките.
Козметичната серия Youthful Perfection на REFAN включва Крем за лице и около очи и Нощен серум за лице и около очи, които събуждат кожата и редуцират тъмните кръгове под очите, както и Измиващ гел за лице, който нежно отстранява замърсяванията, без да изсушава, а съдържащата се в него полимлечна киселина ексфолира и почиства порите в дълбочина, като премахва излишния себум.
Youthful Perfection е предназначена за младите и динамични хора, за които новото и модерното е стил и начин на живот и е чудесен избор за абитуриентите, който ще им помогне да впечатлят с блестящ и сияен тен и след безсънните празнични нощи, за да поемат към новия си живот с увереност и свежо самочувствие.

Повече за серията вижте ТУК



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...