Новото амплоа на Йордан Йовчев като рекламно лице на REFAN Кой друг освен Йордан Йовчев би могъл да представи емблематичните парфюми REFAN INTENSE GOLD?!

петък, 17 ноември 2017 г.

Новото амплоа на Йордан Йовчев като рекламно лице на REFAN

"Аз съм Йордан Йовчев и избрах...REFAN!"

Носителят на пет златни медала от световни и европейски първенства, участник в  рекордните шест олимпиади, два пъти спортист № 1 на България и най-добър спортист на Балканите за 2003 г. е достойното лице на ароматното бижу на REFAN.

Кавалерът на орден „Стара планина” първа степен е предпочел мъжките аромати REFAN INTENSE GOLD, не само заради зашеметяващите ухания.  Спортистът откровено споделя, че причините да се обвърже с бранда са далеч по-дълбоки и мащабни. „Не съм и предполагал, че ще видя отражение на собствената си личност в производството на една компания…но се случи. Посетих REFAN и видях, че житейското ми кредо, което ме оформи като шампион:  желязна дисциплина, прецизност към детайла и стремеж към безкомпромисно качество на крайния резултат, е водещ принцип и в производството на козметичния бранд. Много съм пътувал по света, но избрах REFAN, защото видях, че са на световно ниво.“

Великият спортист е впечатлен от високите стандарти, които спазва REFAN, благодарение на системата  за контрол на качеството ISO 9001:2015. И тъй като  и при Йовчев сериозното и отговорно отношение към работата винаги води до високи резултати, съвсем логично открива в парфюмите REFAN INTENSE GOLD своята нова страст.

Нещо повече – като рекламно лице на продукта Данчо Йовчев приема предизвикателството да се представи в ново амплоа, далеч от спортното. Модерните аромати на златната мъжка линия на REFAN провокират у легендарния гимнастик да покаже харизматичния мъж в себе си. В заснетите с негово участие ексклузивна фотосесия и клип  като част от мащабна кампания, Данчо се проявява като мачо, елегантен и секси едновременно – истински магнит за дамите.

Парфюмеристите на REFAN наистина сякаш са създали ароматите на REFAN INTENSE GOLD  специално за „златния” спортист. Те са в крак с най-новите тенденции в света на уханията - „екстрийм“ и „интенз“, различни от добре познатата класика -  осигуряват бягство от скуката и завръщане към тайнството на природата. Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав, с  акцентирана флорална свежест или пикантни подправки, сочни плодови нотки  или подчертани топли базисни дървесни акорди.
„Идеалният мъж е мит, но неговият аромат е реалност,  споделя Йордан Йовчев.- Избрах парфюмите REFAN INTENSE GOLD заради точната дозировка между изтънченост и мъжественост в тях. Те са създадени за мъжете, които знаят какво искат и го получават. Като мен!“

Парфюмите REFAN INTENSE GOLD за мъже подсилват небрежната елегантност и зареждат с енергия и увереност в себе си. Насладете се на тези аромати, въплътили в себе си нежна топлина, опияняваща дързост и провокираща съблазън.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...