Нов магазин на "REFAN" в Италия Истински новогодишен подарък за жителите и гости на италианското градче Павия е новият магазин на "REFAN".

понеделник, 22 декември 2014 г.

Нов магазин на "REFAN" в Италия

Истински новогодишен  подарък за жителите и гости на  италианското градче Павия е новият магазин на "REFAN". В навечерието на празника той  отвори врати на Via Omodeo, 13 27100 . В него клиентите ще могат да  намерят цяла гама от богати на натурални съставки козметични и парфюмерийни продукти. Разнообразието с марката "Refan" включва  козметични серии и над 250 дамски и мъжки парфюмни аромата, и различни  парфюмни продукта - дезодоранти, тоалетни води, парфюмни води и парфюмни 
масла (безалкохолни парфюми).

Специално място в магазина е отредено на уникалните  сапуни "REFAN",  които са една истинска галерия от цветове, форми и ухания, съчетани от специалистите на фирмата с много въображение и любов. Тук всеки може да намери своето късче ароматна фантазия, което да му донесе удоволствие за сетивата.

Новият магазин е 5-тия представителен магазин "REFAN" в Италия и е в отговор на една нараснала потребност на италианците  да открият на едно място целия асортимент от качествена българска козметика на "REFAN", удовлетворяваща и най - изискания вкус и желания.

Магазинът е резултат от стратегията на продажба на фирма "REFAN" - предлагане на качествени продукти чрез качествено обслужване, в специализирани и представителни франчайз магазини.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ