Нов магазин на "REFAN" в Италия Истински новогодишен подарък за жителите и гости на италианското градче Павия е новият магазин на "REFAN".

понеделник, 22 декември 2014 г.

Нов магазин на "REFAN" в Италия

Истински новогодишен  подарък за жителите и гости на  италианското градче Павия е новият магазин на "REFAN". В навечерието на празника той  отвори врати на Via Omodeo, 13 27100 . В него клиентите ще могат да  намерят цяла гама от богати на натурални съставки козметични и парфюмерийни продукти. Разнообразието с марката "Refan" включва  козметични серии и над 250 дамски и мъжки парфюмни аромата, и различни  парфюмни продукта - дезодоранти, тоалетни води, парфюмни води и парфюмни 
масла (безалкохолни парфюми).

Специално място в магазина е отредено на уникалните  сапуни "REFAN",  които са една истинска галерия от цветове, форми и ухания, съчетани от специалистите на фирмата с много въображение и любов. Тук всеки може да намери своето късче ароматна фантазия, което да му донесе удоволствие за сетивата.

Новият магазин е 5-тия представителен магазин "REFAN" в Италия и е в отговор на една нараснала потребност на италианците  да открият на едно място целия асортимент от качествена българска козметика на "REFAN", удовлетворяваща и най - изискания вкус и желания.

Магазинът е резултат от стратегията на продажба на фирма "REFAN" - предлагане на качествени продукти чрез качествено обслужване, в специализирани и представителни франчайз магазини.Последни новини

Chypre – класически аромат с модерно излъчване 20 септември 2018 г.

Шипровите аромати съчетават в себе си свежест, чувственост и...

Incense – олицетворение на божественост и вечност 20 септември 2018 г.

Маслото от тамян е по-ценено и от златото

Vanilla – шикозна и непредсказуема съставка в парфюмерията 20 септември 2018 г.

Ванилията се смята за символ на богатство, красота и елегант...

Violet – божествен и деликатен аромат 20 септември 2018 г.

Виолетката е неразделна част от много парфюмни композиции