Младост, красота и ароматни подаръци от REFAN на конкурса Мис София 2018

петък, 16 февруари 2018 г.

Младост, красота и ароматни подаръци от REFAN на конкурса Мис София 2018
Младост, красота и ароматни подаръци от REFAN на конкурса Мис София 2018

Певицата и актриса Марина Георгиева получи лента и комплекти REFAN GOLD и SNAIL PERFECTION.
Пловдивската компания ще раздава подаръци от петък до неделя на чаения FesTEAval в ЦУМ.


Красивата Марина Георгиева - певица и актриса -  триумфира с короната на „Мис София“. Освен с грация и чар, талантливата брюнетка спечели симпатиите на  жури и публика и с гласа си.
Съчетанието от очарование и талант накара REFAN да я предпочете за свое лице и да закичи победителката с лентата на пловдивската компания. Тя получи луксозен комплект REFAN GOLD, с какъвто си тръгнаха и останалите 15 претендентки за титлата и серията SNAIL PERFECTION.
 Като козметична марка, даряваща красота, сексапил и самочувствие REFAN, който безапелационно спечели „Златния сертификат“ за „Любима марка на българите за 2017-а година“, традиционно подкрепя български и чуждестранни елитни конкурси за красота. 
След като спечели короната  на „Мис София” и лентата на REFAN, Марина Георгиева  заяви:  „Пеенето винаги е било страст за мен. Завършила съм музикално училище, а на 15 години изкарах няколкодневен курс по R'n'B в музикалния колеж „Бъркли“ в Бостън“. Тя е бакалавър от театралния колеж  „Любен Гройс“. Марина ще бъде и сред кандидатките за следващите издания на „Мис Свят-България“ и „Мис Вселена-България“.
Претендентките бяха оценявани от професионално жури, в чиито редици бяха: Мисис България 2011 Катя Роуз, дизайнер Стоян Радичев, топ моделът Петя Велкова, Мис България Свят Вероника Стефанова, Мис България Вселена Николета Тодорова и дизайнер Диана Лирот.
Конкурсът Мис София се организира за поредна година от Мис Свят България - Венета Кръстева и агенция Бок Стар Моделс.
Щедрата активност на REFAN не спира само с подкрепата за „Мис София”. Козметичният бранд ще раздава награди във всеки от трите дни на  първото по рода си у нас чаено изложение - FesTEAval .  То стартира на 16 февруари и ще продължи 3 дни в изложбената зала на ЦУМ. Чаени церемонии от различни кътчета на света, срещи с дипломати и лекции за билки са само част от невероятната програма. Ще присъстват и представители на шоубизнеса и на артистичния елит. Като любима марка на българските знаменитости, REFAN е специално поканен да се присъедини към събитието..



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...