Sandalwood – силен афродизиак с незабравим аромат Маслото от сандалово дърво излъчва топлина и подобрява настроението

сряда, 5 септември 2018 г.

Sandalwood – силен афродизиак с незабравим аромат

Сандаловото дърво /Sandalwood/ се среща в южните райони на Индия. Безценното му масло е концентрирано в сърцевината на дървото и се извлича посредством парна дестилация.
Притежава фин и дълготраен аромат. Сладкото благоухание с вплетени в него деликатни дървесни нотки, внася страст в живота, изпълва с енергия и е високо ценена съставка в изготвянето на парфюмни композиции.
Няма по-ценно и ароматно дърво, оставило сериозна диря в хиндуистката култура и традиция. То се използва в медитацията, практикуването на йога и други енергийни практики. Във всяка храмова церемония и ритуал това свещено дърво се използва, за да омилостиви боговете и измоли от тях най-добрите благословии.
В древен Египет намира приложение при балсамацията.
Маслото от сандалово дърво традиционно се използва от билкарите за лечение на кожни заболявания, акне, депресия, има антисептично действие. Аюрведа го разглежда със следните характеристики: сладко-горчив вкус, лека и суха природа, охлаждащо действие и лют послевкус. То е силен афродизиак, мирисът му излъчва топлина, има чудесни ароматерапевтични свойства – действа успокояващо и подобрява настроението.
 

Eau de parfum Sandalwood & Rose е зашеметяващ, изкусителeн, неустоим аромат, включен в колекцията от нестандартни и запомнящи се ухания Refan Temptation Blend.
Sandalwood & Rose е изключително мирисово съчетание от роза и елегантни ориенталски и дървесни акценти. Забележителен и провокативен, с балсамично - цветист  характер, богато съчетание от класическа роза, смолист лабданум, пушечни ноти, кедър, пачули и сантал в базисните ноти. Това е аромат с характер и мирис, който не се забравя - сложен, елегантен и изискан.

Продуктът може да намерите в най-близкия магазин на Refan:-----> магазини



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...