Масло от портокал – афродизиакът, който гони стреса

вторник, 4 февруари 2020 г.

Масло от портокал – афродизиакът, който гони стреса
Масло от портокал – афродизиакът, който гони стреса
В днешното натоварено ежедневие стресът ни дебне отвсякъде. Освен на психиката, той неминуемо се отразява и на тялото и тъй като кожата е най-големият орган, тя не е имунизирана срещу пагубното му въздействие. Под влиянието на хормона на стреса кожата губи свежия си цвят, придобива изморен и състарен вид.
Този бич на съвременността не може да бъде избегнат, но от REFAN са открили как да намалим вредното му влияние – с козметика, която съдържа етерично масло от портокал. То е афродизиак със силно въздействие върху сетивата – носи топлина, жизненост, щастие и чувственост. Възбуждащият му аромат предизвиква производството на енцефалин - субстанция, която спомага за повишаване на настроението, предпазва от депресии и отпуска съзнанието след ежедневния стрес.
Козметичната линия на REFAN носи името ANTISTRESS и дължи благотворното си въздействие върху кожата не само на етеричното портокалово масло, което й придава свеж вид и я тонизира. В състава й е включен още и екстракт от върбинка. Тя е широко използвана в козметиката. Известна е още от древността като билка, която подсилва нервната система и отслабва напрежението с лимоновия си аромат, който събужда духа и тялото. Екстрактът от върбинка изглажда и омекотява кожата.
Козметичната серия ANTISTRESS  на REFAN е посветена на тялото: включва кремове за лице, ръце и тяло, които са обогатени и с масло от ший – особено подходящо за студените дни, измиващ гел за лице, захарен ексфолиант за тяло, спрей за тяло, душ-гел, пилинг сапун-гъба и ръчно изработен сапун на килограм.
В момента можете да се възползвате от изключително изгодно предложение – да вземете в комплект два продукта за лице ANTISTRESS - крем и измиващ гел - на специална цена. Заплащате само крема, а като комплимент от REFAN получавате и гела!


Последни новини

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ

Твоята печеливша бизнес възможност! 18 февруари 2020 г.

Инвестиция с бърза възвръщаемост