Магазин №85 на РЕФАН отвори врати в Пловдив

петък, 26 май 2017 г.

Магазин №85 на РЕФАН отвори врати в Пловдив
Магазин №85 на РЕФАН отвори врати в Пловдив
Магазин №85 на РЕФАН отвори врати в Пловдив

Франчайз магазин №80 на РЕФАН отвори врати в пловдивския квартал Тракия вчера. Пищното откриване привлече много погледи и посетители в обекта. Собственичката Любомира посрещна своите гости с шампанско, ягоди и изискан кетъринг. Ди-джей се грижеше за доброто настроение на гостите. Първите клиенти на обекта не само разглеждаха продуктите от хитовите серии на козметичната компания, а купуваха продуктите, които харесват и обичат. Една от клиентките реши да отнесе в дома си 5 комплекта от най-новата серия на РЕФАН - Gold. Над 100 от присъствалите на откриването и от първите клиенти на магазина получиха и специални подаръци от РЕФАН България. Новият магазин на РЕФАН се намира в ж.к. Тракия, комплекс Оазис  5 /зад бившето Пени Маркет/ и е част от веригата франчайз обекти. Това е шестият подобен магазин под тепетата и е под №80 в България. Към бройката магазини на РЕФАН  трябва да добавим и петте собствени обекта на компанията, които се намират в Пловдив и в които се предлага цялата богата гама от козметични и парфюмерийни продукти на световноизвестната марка.

"Цялото ми семейство и всичките ми приятели сме изключително доволни от продуктите на РЕФАН. Ползваме ги от дълги години и за нас тази марка означава - качество. Вярвам в РЕФАН, като марка за най-качествената българска козметика и това е причината да се възползвам от франзайз модела. Българинът робува на чужди марки козметика, но това е грешка. Когато говорим за продуктите на РЕФАН трябва всички да знаят, че те са от най-висок клас", сподели собственичката Любомира.

РЕФАН повече от 25 години е на пазара и е доказал на практика работещия си гъвкав и ефективен франчайз модел, благодарение на който много хора у нас и по света имат възможност да развиват собствен бизнес. Множеството награди, които компанията получава ежегодно са доказателство за качеството на продуктите и за работещият франчайз модел.Последни новини

Chypre – класически аромат с модерно излъчване 20 септември 2018 г.

Шипровите аромати съчетават в себе си свежест, чувственост и...

Incense – олицетворение на божественост и вечност 20 септември 2018 г.

Маслото от тамян е по-ценено и от златото

Vanilla – шикозна и непредсказуема съставка в парфюмерията 20 септември 2018 г.

Ванилията се смята за символ на богатство, красота и елегант...

Violet – божествен и деликатен аромат 20 септември 2018 г.

Виолетката е неразделна част от много парфюмни композиции