Магазин №85 на РЕФАН отвори врати в Пловдив

петък, 26 май 2017 г.

Магазин №85 на РЕФАН отвори врати в Пловдив
Магазин №85 на РЕФАН отвори врати в Пловдив
Магазин №85 на РЕФАН отвори врати в Пловдив

Франчайз магазин №80 на РЕФАН отвори врати в пловдивския квартал Тракия вчера. Пищното откриване привлече много погледи и посетители в обекта. Собственичката Любомира посрещна своите гости с шампанско, ягоди и изискан кетъринг. Ди-джей се грижеше за доброто настроение на гостите. Първите клиенти на обекта не само разглеждаха продуктите от хитовите серии на козметичната компания, а купуваха продуктите, които харесват и обичат. Една от клиентките реши да отнесе в дома си 5 комплекта от най-новата серия на РЕФАН - Gold. Над 100 от присъствалите на откриването и от първите клиенти на магазина получиха и специални подаръци от РЕФАН България. Новият магазин на РЕФАН се намира в ж.к. Тракия, комплекс Оазис  5 /зад бившето Пени Маркет/ и е част от веригата франчайз обекти. Това е шестият подобен магазин под тепетата и е под №80 в България. Към бройката магазини на РЕФАН  трябва да добавим и петте собствени обекта на компанията, които се намират в Пловдив и в които се предлага цялата богата гама от козметични и парфюмерийни продукти на световноизвестната марка.

"Цялото ми семейство и всичките ми приятели сме изключително доволни от продуктите на РЕФАН. Ползваме ги от дълги години и за нас тази марка означава - качество. Вярвам в РЕФАН, като марка за най-качествената българска козметика и това е причината да се възползвам от франзайз модела. Българинът робува на чужди марки козметика, но това е грешка. Когато говорим за продуктите на РЕФАН трябва всички да знаят, че те са от най-висок клас", сподели собственичката Любомира.

РЕФАН повече от 25 години е на пазара и е доказал на практика работещия си гъвкав и ефективен франчайз модел, благодарение на който много хора у нас и по света имат възможност да развиват собствен бизнес. Множеството награди, които компанията получава ежегодно са доказателство за качеството на продуктите и за работещият франчайз модел.



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...