Кремове с хиалуронова киселина на REFAN - ключ към младостта

четвъртък, 30 юни 2016 г.

Кремове с хиалуронова киселина на REFAN  - ключ към младостта

Младата и жизнена кожа е мечта за всяка жена. С новия дневен и нощен крем на REFAN "Хиалуронова киселина" кожата става по-мека, гладка и еластична, възстановява се нейният свеж, младежки и сияен вид, като се стяга контурът на лицето. Знаем, че хиалуроновата киселина е важен структурен елемент на кожата, който има уникалната способност да задържа голямо количество вода. Комбинацията на хиалуронова киселина с колаген в новата серията на REFAN подобрява еластичността на кожата и стяга лицевия контур, помага за регенерацията на кожата и играе  важна роля в тъканната  хидродинамика.

За постигане на оптимален ефект се препоръчва  ежедневното използване на комбинацията от дневен и нощен крем за лице с хиалуронова киселина - те са с нежна и деликатна текстура, която бързо и лесно се абсорбира от кожата и я хидратират в дълбочина.

Когато колагенът и хиалуроновата киселина намалеят, кожата става отпусната и се появяват бръчки. Мощният ключ в случая е хиалуроновата киселина, която задържа вода хиляда пъти повече от собственото си тегло и това прави кожата хидратирана, жизнена и млада. Колагенът, който също е основна съставка на кожата, отговорен за стегнатия й вид, се бори с признаците на стареене. С годините, когато двете ценни съставки - колаген и хиалуронова киселина намалеят, кожата се дехидратира и става суха, сива и отпусната. Спрете процеса на стареене и появата на бръчки с двата крема на REFAN за 24-часова грижа за кожата, които ще върнат естествените й съставки - колаген и хиалуронова киселина - истинската тайна за свежа, млада и перфектна кожа на лицето.

Продуктите от тази серия, които скоро ще бъдат на козметичния пазар, са насочени към дамите, които избират само висококачествени и луксозни козметични продукти за грижа против стареене на кожата.Последни новини