Крем- бутерите на REFAN се грижат за кожата след лятното слънце

петък, 6 октомври 2017 г.

Крем- бутерите  на REFAN се грижат за кожата след лятното слънце

След лятото и времето, прекарано на открито, кожата на тялото ни става суха, губи еластичността си и старее по-лесно. Грижата за нея през есенните месеци трябва да бъде подплатена със сериозен комплекс от подхранващи масла и съставки, поддържащи еластичността и мекотата й за пълен комфорт. 

Крем- бутерите на REFAN хидратират, подхранват и регенерират кожата. Обогатени са с какаово масло, масло от карите и концентрат от кисело мляко. Продуктът попива добре в кожата, без да я оставя мазна. Специална съставка се грижи маслата да проникнат в клетките, без да остават на повърхността на кожата.  Кремът се нанася на влажна кожа, за да може да се абсорбира добре.

Какаовото масло  или Theobroma cacao от гръцки  означава "храна на боговете", притежава уникални козметични свойства. То е природен стимулант - ускорява клетъчната обмяна, подобрява овлажняването, придава  блясък и гладкост и поддържа еластичността на кожата.

Концентрат от кисело мляко  Ползата от киселото мляко като храна  е известна отдавна на човечеството, а  отскоро е доказан превъзходен ефект и върху кожата. Овлажнява, омекотява  и заглажда  сухата и проблемна кожа, тъй като има  високо съдържание на липиди, протеини,  минерали и витамини. Възпалената  и зачервена кожа се успокоява, а  сухата и груба кожа се изглажда. Кожата става гладка и еластична,  хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота.

Масло от карите -  Притежава уникални и невероятно полезни за кожата свойства. Доказано е, че веществата, съдържащи се в него, стимулират синтеза на собствен колаген, което води до подобряване на структурата на кожата с около 85%. Освен това има антиоксидантни свойства и влагането му в състава на anti-age козметичните продукти гарантира изглаждане на фините линии и бръчки, както и ефективно забавяне на процесите на стареене. Има близък до състава на себума състав и е особено полезно при суха кожа.
Нанесете на влажната след баня кожа и се насладете на резултата.
Продуктите на REFAN са с доказани качества и харесвани у нас и по света. Неслучайно тази година в класацията за „Любима марка на българския потребител“ компанията безапелационно спечели първото място в две категории:  „Козметика“ и „Българска марка“ и събра най-много гласове в хода на надпреварата, за което получи Златен сертификат.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...