Красиво лице и здрава кожа в три стъпки от REFAN

вторник, 10 октомври 2017 г.

Красиво лице и здрава кожа в три стъпки от REFAN

През есенните месеци неизбежно се проявяват негативните последствия, нанесени от слънцето върху  кожата на лицето. Усещане за сухота, лющене, повехнал и неравномерен тен, нови бръчици … всичко това е следствие от ултравиолетовите лъчи и високите температури, които намаляват водното съдържание в кожата, както и съдържанието на еластин и колаген в нея. Повърхностният слой от мъртви клетки се удебелява, появяват се запушени пори. Тъмните пигментни петна са също един от неприятните, но често срещани кожни проблеми след летния загар. Нужно е час по-скоро да започнем активни грижи за кожата на лицето, за да бъде тя адекватно подготвена за капризите на есента и последващите студени зимни дни.
Това може да стане лесно, ефективно и приятно с козметичните серии на REFAN, които са сигурен и верен съюзник в тази насока. Благодарение на тях можете да положите правилните усилия за здрава  и красива кожа на лицето в три лесни стъпки.
1-ва стъпка – ЧИСТА КОЖА
За почистване на кожата на лицето можете да използвате почистващата мицеларна вода или тоалетното мляко от серия „Маслина“, които са безпощадни към замърсяванията и изключително щадящи кожата. Друг вариант за чиста кожа е измивният крем за лице „Гардения и роза“ , който почиства в дълбочина, без  да изсушава.
2-pa стъпка – СВЕЖА КОЖА
За по-интензивна грижа за кожата на лицето козметолозите препоръчват използването на серум за лице. Продуктът от серия „Гардения и роза“ може да се използва сутрин и вечер преди нанасянето на дневния и нощния крем, както и самостоятелно. Препоръчва се и за околоочната зона. Серумът за лице “Snail Perfection“ също е много подходящ за използване и също може да се нанася самостоятелно или преди употреба на дневен или нощен крем – съответно сутрин и вечер. Когато серумите се комбинират с кремове от съответните серии, се постига максимална и ефективна грижа, а кожата изглежда свежа и стегната.
3-та стъпка– КРАСИВА КОЖА
За да засияе в пълния си блясък, кожата на лицето има нужда от грижа и поддръжка непрекъснато, седем дни в седмицата, двадесет и четири часа на денонощие. За красива, хидратирана и регенерирана кожа препоръчваме  използването на дневните, нощните и околоочните кремове от козметичните серии на REFAN, които със своите натурални съставки и иновативни формули осигуряват постоянна нежна грижа за кожата на лицето.
Резултатът от комбинираното използване на козметичните продукти на REFAN e красива кожа, хомогенен тен, младежко излъчване и повече самочувствие!
Неслучайно тази година в класацията за „Любима марка на българския потребител“ REFAN безапелационно спечели първото място в две категории:  „Козметика“ и „Българска марка“ и събра най-много гласове в хода на надпреварата, за което получи Златен сертификат.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...