Как да вземеш продукт, без да го платиш?

сряда, 25 септември 2019 г.

Как да вземеш продукт, без да го платиш?
Как да вземеш продукт, без да го платиш?

Има начин и той не само че не крие неприятности и рискове, но и носи допълнителни ползи.
Става въпрос за специалния жест, който прави към своите клиенти REFAN с комплектите Olive.
В резултат на големия интерес към продуктите за лице от тази козметична линия,  от компанията за парфюмерия и козметика увеличават опаковките, но запазват цената. По този начин, вместо 30 мл., клиентите получават на старата цена 50 мл. от дневен, нощен и околоочен крем за лице Olive! И още нещо - освен увеличеното количество на продуктите, като комплимент към клиентите си, от REFAN добавят и почистваща мицеларна вода 250 мл. Така всеки може да вземе комплект от два продукта: дневен, нощен или околоочен крем за лице и мицеларна вода, като заплаща единствено крема!
Новата опаковка на кремовете за лице е не само по-голяма, но и по-удобна за дозиране и употреба. Те вече са в
Airless флакон, който не позволява замърсяване на съдържанието и предпазва натуралните съставки от контакт с въздуха и светлината, за да се запазят трайността и качествата на консистенцията максимално дълго. Благодарение на специалната помпа се оползотворява цялото съдържание на опаковката, без никакъв остатък!
Освен от трите комплекта с продукти за лице
Olive, клиентите на REFAN могат да се възползват и от още две предложения с комплекти от същата козметична линия: да закупят крем за тяло и към него да получат душ гел или да вземат шампоан в комплект с пилинг-сапун гъба.
Серия
Olive съдържа масло и екстракт от листа на маслина, които подхранват кожата и се борят със свободните радикали, като забавят процесите на стареене. Продуктите от серията са с хидратиращ, подмладяващ и регенериращ ефект, което ги прави особено подходящи за есента, когато кожата е дехидратирана от лятното слънце и има нужда от специални грижи.Последни новини

REFAN награди призьорките на Мис Варна 2020 и раздаде подаръци на всички участнички 17 септември 2020 г.

19-годишната Цветелина Маркова спечели престижния конкурс