Грижите ли се за зоната около очите? Вижте как да го направите!

сряда, 26 февруари 2020 г.

Грижите ли се за зоната около очите? Вижте как да го направите!

Зоната около очите е особено деликатна и се нуждае от специална грижа, тъй като там кожата е много тънка и чувствителна. Колкото по-рано й обърнем внимание, толкова по-добре и задължително трябва да използваме специализирана козметика, тъй като кожата на околоочния контур се изсушава повече и по-лесно се сбръчква. Употребата на околоочни кремове забавя този процес и в резултат ще се радвате на стегната и свежа кожа около очите, без бръчици тип „пачи крак“ и тъмни кръгове.
За ранна грижа са предназначени продуктите от серията „Youthful Perfection“ на REFAN, която съдържа крем и нощен серум за лице и около очи. Благодарение на активната съставка  Early Boost PA те „събуждат“ кожата и редуцират тъмните кръгове под очите.

Като подходящ за по-зряла възраст козметолозите препоръчват крем около очи против стареене Olive на REFAN. Той  хидратира зоната около очите и възстановява нейната еластичност. Екстракти от маслина и див кестен, както и натурален бизаболол предпазват клетките от стареене и намаляват тъмните кръгове.

И ако си мислите, че кожата около очите е само женска грижа, от REFAN не мислят така. Ето защо иноваторите на козметичния бранд са разработили специално предназначен за мъже околоочен крем – Men Perfection. Той съдържа активната съставка LanacitynTMPF, която в комбинация с розова вода защитава кожата от замърсената околна среда и цигарен дим, като поддържа нейните естествени системи на детоксикация. Сквалан от маслина и витамин Е подхранват кожата и възстановяват еластичността в зоната около очите.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ