Грижа за кожата след лятото със захарните ексфолианти на REFAN

петък, 30 септември 2016 г.

Грижа за кожата след лятото със захарните ексфолианти на REFAN
Лятото оставя следи не само в спомените, но и върху кожата ни и тези следи не са хубави и желани …Часовете на открито, вятъра, слънцето и солената вода довеждат до загрубяване на кожата, неравномерен тен, сухота и други подобни „екстри“, от които всеки търси начин да се избави и да възвърне на кожата си чистотата, блясъка и свежестта.
Как да се почувствате отново добре в своята кожа?
Няма по-лесен и по-приятен начин да го постигнете от това, да използвате захарните ексфолианти за тяло на REFAN! Докато вземате душ, можете да направите кожата си „гладка като кадифе" и то с ексфолиант по ваше предпочитание. REFAN  разполага с богата гама от ексфолианти – със завладяващ аромат на предпочитан плод, който подсилва насладата и удоволствието от използването на желания от вас продукт.
Какво трябва да знаете за ексфолиантите на REFAN? Те включват в състава си захарни кристали и растителни масла и имат двоен ефект – представляват измивен продукт и балсам за тяло в едно. Растителните масла, които съдържат - бадемово масло, масло от гроздови семена, масло от кайсиеви ядки и соево масло – образуват богата и магическа за кожата комбинация, която подхранва и регенерира. Захарните кристали деликатно ексфолират и изглаждат кожата, а при разтапянето си от водата я хидратират и я правят копринено гладка, нежна и чиста.
Козметиците препоръчват да се използват ексфолианти поне два пъти седмично за премахване на мъртвите клетки от епидермиса и почистване порите в дълбочина. Така кожата се освобождава  от токсините, започва да диша и лесно възприема полезните съставки от кремове и гелове. И не се притеснявайте - няма да ви падне тенът! Напротив – ексфолирането възстановява епидермиса и запазва загара по-дълго! А за дамите, които се епилират, ще е любопитно да узнаят, че благодарение на ексфолиантите  косъмчетата спират да се „врастват" под кожата.


Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...