„Гладка като кадифе" кожа се постига с ексфолиантите на „REFAN" Най-добрият начин да поддържаме кожата жизнена и еластична е като използваме ексфолианти, съветват козметиците. Използването им поне два пъти седмично премахва мъртвите клетки и почиства порите в дълбочина.

понеделник, 28 юли 2014 г.

„Гладка като кадифе" кожа се постига с ексфолиантите на „REFAN"

Най-добрият начин да поддържаме кожата жизнена и еластична е като използваме ексфолианти, съветват козметиците. Използването им поне два пъти седмично премахва мъртвите клетки и почиства порите в дълбочина. По този начин кожата се освобождава от токсините и свободно „диша". Друг интересен факт, е че благодарение на тях се избягват „врасналите" косъмчета след епилация.

Ексфолиантите на „REFAN" са комбинация от захарни кристали и растителни масла, които по естествен начин почистват и хидратират кожата. Това са измивни продукти и балсам за тяло в един продукт. Този ефект се постига с растителни масла, които съчетават омекотяващо и едновременно с това овлажняващо и подхранващо кожата действие, обяснява Антония Царева, козметолог на „REFAN" и ръководител на иновативните проекти на компанията.

Масло от семки от грозде (Vitis vinifera). Богато е на ненаситени мастни киселини и витамините Е и D. То е много фино, подходящо за всякакъв тип кожа и е широко използвано като масло за масаж. Абсорбира лесно в кожата, като я прави гладка и без неприятно мазно усещане по нея.

Масло от ядки от кайсия (Prunus armeniaca). Леко, фино масло с блед жълтеникав цвят. Богато е на ненаситени мастни киселини – линолова, линоленова и олеинова, както и на витамини – Е, A, D и F. Маслото от кайсиеви ядки е подходящо за всеки тип кожа, но е с особено добър ефект при застаряваща, чувствителна, суха и възпалена кожа.

Липидният състав на бадемовото масло, например, е най-близък до човешкият. То попива бързо, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Не дразни и не предизвиква алергични реакции. Соевото масло (соев глицин) възстановява епидермалната бариера и влагозадържащата способност на кожата, а благодарение на наличието на токофероли и фитостерини има изразено регенериращо действие. Растителните масла в ексфолиантите на „REFAN" са натурален продукт, а не химически. Те са богати на незаменимите мастни киселини, изключително полезни за нормалното функциониране на кожата. „Гладка като кадифе" кожа е неизменното усещане след измиване с ексфолиантите на „REFAN". Те могат да се използват като стимулиращ масаж с подчертано въздействие срещу стреса на ежедневието, за релакс и отпускане. За това съдейства и божественото им ухание. Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ