Четири идеи за подаръци за осми март

сряда, 4 март 2020 г.

Четири идеи за подаръци за осми март

Само няколко седмици са минали от св. Валентин и ето, че за 8-ми март мъжете отново са изправени пред въпроса с какво да зарадват специалните за тях жени. И ако за празника на влюбените се предполага, че е нужен един подарък – за единствената жена на сърцето му, то за осми март повечето мъже са изправени пред избора на подарък за няколко жени  –  освен за любимата съпруга или приятелка, но задължително и за майката, а някои по-галантни господа искат да зарадват и свои приятелки, колежки… Така задачата за избор на подарък става още по-трудна… Затова ще ви помогнем с четири идеи за подаръци, с които със сигурност няма да сбъркате…
1. На първо място е парфюмът – колкото и да звучи банално, но наистина почти няма жена, която да не се зарадва на хубав парфюм, особено ако знаете кои са любимите й аромати и съобразите подаръка си с нейните предпочитания.
Подходящ аромат можете да изберете ОТ ТУК!
Можете да комбинирате парфюма и да допълните подаръка с ДЕЗОДОРАНТ със същия аромат

2. Козметика – всяка дама се радва на качествена козметика и винаги може да намери място за още един флакон или бурканче на тоалетната си масичка… Още по-добре е, ако не й подарите само един, а няколко продукта от една козметична линия.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК!

3. Под този номер предлагаме едно Соломоново решение – ако не можете да решите дали парфюм или козметика, можете да подарите комплект парфюм и козметика за тяло с еднаква насока на мириса – и при това в луксозна опаковка – ВИЖТЕ ГИ!

4. Луксозни сапуни – да, това също е вариант за подарък, макар че според някои подаряването на сапун не е добра идея… Не и ако сапуните са с натурални съставки, ръчна изработка и изглеждат като произведения на изкуството - радват очите с цветове и форми, покоряват сетивата с неустоимите си аромати и правят кожата кадифено мека с нежната си пяна.
ЕТО КОИ СА ТЕ!Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ