Ботев Пловдив приема второто издание на REFAN CUP на базата в Коматево! Турнирът е за деца, родени 2008-а година

вторник, 2 април 2019 г.

Ботев Пловдив приема второто издание на REFAN CUP на базата в Коматево!

Базата на Ботев Пловдив ще приеме второто издание на турнира REFAN CUP за деца, родени 2008-а година. В надпреварата, която се организира от Тихомир Шопов и компанията за парфюмерия и козметика "Рефан България", от тази година се включи и ПФК Ботев Пд. От клуба ще приемат осемте отбора, които ще премерят сили от 6-ти до 9-ти април по правилата на Футбол 9 на базата на канарчетата в Коматево.

Миналогодишното издание на надпреварата предизвика огромен интерес както сред родители, треньори и скаути на различни отбори, така и сред обикновените зрители. През 2018-а година купата бе спечелена от тима на Ботев Пловдив, воден от Димитър Пашев. Шампионите от миналогодишното издание отново ще са сред фаворитите за спечелването на приза, за който ще спорят още пловдивските Локо Пд, Векта, Спартак Пд и ФА Пловдив, старозагорските Берое и Олимпия, както и пазарджишкият Хебър.

Срещите ще се ръководят от съдии, изпратени от БФС, разкриха организаторите. REFAN осигури над 200 подаръци за всеки един от участниците. Класиралите се на челните три места пък ще получат още по-големи подаръци от компанията за парфюмерия и козметика. Награди ще има и за спечелилите индивидуалните призове за най-добър вратар, защитник, полузащитник, нападател и играч на турнира.

Организаторите на турнира загатнаха, че през лятото готвят нова надпревара, в която има голяма вероятност да се включат и отбори от чужбина.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...