Бъдещи звезди на Локо и Ботев ще участват в мемориалния крос Стефан Попов

петък, 18 март 2016 г.

Бъдещи звезди на Локо и Ботев ще участват в мемориалния крос Стефан Попов

Бъдещи футболни звезди от школите на двата пловдивски гранда Локомотив и Ботев ще участват в събота в мемориалния крос Стефан Попов, който се организира от Рефан България.

Козметичната компания отправи официална покана към двете школи и е получила потвърждение за участието. Двата клуба ще изпратят децата от своите школи, които в този ден са свободни и не са ангажирани с официални мачове или контроли.

Кросът ще се проведе в събота сутринта /19.03.2016 г./ от 9:45 ч. на площад Централен в Пловдив.

Състезанието се провежда за седми пореден път и всеки, който желае, може  да стане част от него! Както вчера ви съобщихме, дистанцията на кроса е различна за различните възрастови групи. Най-малките до 7 годишна възраст ще пробягат 60 метра. Децата от първи и втори клас ще се пуснат на 300 метра. По-големите до 6 клас пък ще пробягат дистанцията от 800 метра. Всички останали горни възрастови групи ще трябва да се справят с разстояния от 1000 до 1200 метра, разкриват организаторите.

Освен крос, награди и много лакомства за участниците от РЕФАН са се погрижили и за доброто настроение на всички, които обичат спорта на открито. Ансамбъл Тракия ще покажат своите умения в народните танци, с които са известни в цял свят. Танцов състав Матевски също ще участват с програма от народни танци. От вокална група от СОУ „С. Боливар” пък ще предложат на публиката вокални изпълнения, а танцова формация Нанси денс ще радват окото с модерни танцови хореографи.

Превърналият се в традиция за Пловдив Национален мемориален крос  „Стефан Попов“ се организира от Движение „Спорт за всички“  „Мама, татко и аз – баба, дядо и внуче“. Събитието се радва на голяма популярност, като до миналата година в него са се включили повече 4000 души  – пловдивчани и гости на града от страната и чужбина.

Очакваме ви!



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...