Patchouli – символ на разкош и богатство Маслото от пачули успокоява съзнанието и прогонва негативните емоции

сряда, 5 септември 2018 г.

Patchouli – символ на разкош и богатство

Пачули /Patchouli/ е храстовидно растение, разпространено най-вече в Индия, но се среща и в Китай, Карибите, Индонезия, тропическа Азия и Южна Америка.
В източния свят се носят легенди, че маслото от пачули предпазва от болести, привлича богатство и е един от най-мощните афродизиаци. Балансира хормоните, успокоява съзнанието и прогонва негативните емоции.
Любопитен факт е, че ароматът на пачули има силата да събужда еротичните чувства и да концентрира човешката мисъл върху усещанията на тялото.
В парфюмерията пачули е една от най-характерните и употребявани съставки. Неговият аромат се използва в базовите ноти на парфюмите заради своето сладко, земно и богато ухание, освен това има свойството да подсилва останалите нотки и придава уникална чувственост на цялостното звучене.
Мирисът на пачули се доближава до дървесно-землистата гама нюанси на камфор и мъх. Първоначално в маслото се усещат сладки тревисти ноти, преплетени с богато тръпчиво сърце. С узряването му се получава фина плодова нотка и цялата композиция става много по-ефирна и деликатна.
Чистата миризма и дълбокото продължително ухание на пачули създават впечатление за сполука, постижения и успех както при мъжете, така и при жените.
С течение на времето маслото от пачули и неговият аромат се превръщат в символ на аристократизъм, разкош и богатство.

Eau de parfum Patchouli & Rose е удивителен, изпълнен с финес, нежен и страстен аромат от съблазнителните и дръзки ухания, включени в селективната колекция Refan Temptation Blend.
Красив букет от бели цветя, роза и жасмин, свежи подправки, преливаща топлина и плътност от мускус и сантал се долавят в сърцевината. Основата е разкошна хармония от ванилия, тамян и кашмир.
Очарованието на това деликатно ухание се дължи на пулсиращото присъствие на пачули, чийто дървесно-землист, сладък, земен и богат аромат екзалтира сетивата.
Patchouli & Rose е елегантен и изискан парфюм, с бохемски шик, необикновено съчетание от цветна чистота и невинност.

Продуктът може да намерите в най-близкия магазин на Refan:-----> магазини



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...